Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

MINUS 13 KILOGRAME, IN DOAR 6 LUNI, EXCLUSIV CU SUPLIMENTUL OYAMA AGARICUS


Fara diete chinuitoare, fara eforturi supraomenesti in sala de fitness si fara tratamente corporale – asa a slabit Adina, 13 kilograme, in doar 6 luni.
Adina a ajuns de la 62, la 49 de kilograme, cu ajutorul unui supliment nutritiv produs in Japonia, care acum a fost adus si in Romania, chiar de catre cel care l-a descoperit si inventat: domnul Jaque Oyama.
Oyama Agaricus este un supliment nutritiv facut din Ciuperca lui Dumnezeu, Agaricus Blazei Murill. CITESTE MAI DEPARTE, ca sa aflii cum poti slabi, fara nici un efort si fara sa tii o dieta chinuitoare !
In curele de slabire, Oyama Agaricus joaca un rol multiplu: creeaza senzatia de satietate, reduce pofta de mincare, curata organismul de toxine, regleaza metabolismul si ajuta tiroida sa functioneze normal.
In strainatate, este un produs cunoscut, aprobat de catre Societati Internationale de Medicina Alternativa si Complementara si folosit ca adjuvant, atit in curele de slabire, cit si in tratarea diferitelor afectiuni.
Acest supliment nutritiv i-a schimbat viata Adinei, pentru ca a ajutat-o sa scape de surplusul de kilograme, fara nici un efort, intr-un timp relativ scurt. In timpul curei cu suplimentul Oyama Agaricus, Adina a mincat in stil japonez, fara sa-si impuna restrictii severe. Legume, fructe si carne (preparata chiar si in tigaie, cu putin ulei), acestea au fost alimentele de baza. A preferat sa nu amestece felurile de mincare, ci le-a mincat separat, ca in regimul disociat.
Dulciurile nu au lipsit cu desavirsire din “dieta” Adinei. Interzise au fost sucurile acidulate si dulci, ciocolata si prajiturile. Atunci cind ii era foarte pofta de ceva dulce, Adina minca o bomboana sau un mar copt.
Regula pe care Adina nu a incalcat-o niciodata a fost regula celor 2 litri de apa zilnici ! O regula sfinta, in orice program de slabire.
La capitolul “miscare”, Adina a optat pentru mersul pe jos si urcatul scarilor. Cea mai la indemina forma de miscare, pentru oricare dintre noi.
In timpul acestui program de slabire, Adina a luat, zi de zi, suplimentul Oyama Agaricus, un supliment nutritiv care a potentat efectele regimului alimentar si a dus la o slabire rapida si echilibrata.
Acest supliment nutritiv nu inlocuieste mesele obisnuite, ci ajuta la scaderea poftei de mincare, la detoxifierea organismului si la o buna funtionare a sistemului digestiv. De asemenea, suplimentul facut din ciuperca Agaricus Blazei Murill regleaza functiile tiroidei, fiind recomandat in programele de slabire ale persoanelor care s-au ingrasat din cauza problemelor hormonale.
Pierderea in greutate apare dupa primele 5, 7 zile de administrare a suplimentului. In prima saptamina, se observa o scadere a poftei de micare si incepe curatarea organismului de toxine.
Modul de administrare a suplimentului Oyama Agaricus este foarte simplu. El se dizolva intr-un pahar cu apa calduta sau la temperatura camerei (niciodata apa nu trebuie sa fie fierbinte, pentru ca poate distruge ingredientii suplimentului) si se bea inainte de masa. In cazul persoanelor care maninca mult sau care au pofta mare de mincare, suplimentul se poate lua cu multa apa, 400-500 ml.
Oyama Agaricus poate fi folosit ca adjuvant in orice cura de slabire, in orice dieta. Daca luati si alte tratamente medicamentoase, recomandate de catre medic, nu trebuie sa le intrerupeti in timpul administrarii acestui supliment. Ciuperca Agaricus Blazei Murillius potenteaza, ajuta orice tratament medical sa aiba efecte mai bune si mai rapide.


Citeste mai mult despre Oyama Agaricu pe situl: www.terapianaturii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu