Arborele Vietii - Terapii Remedii Dezvoltare Personala

Bine ati venit !

Aici discutam despre cum sa fim mai sanatosi , mai voiosi :) mai plini de viata, pe care cu totii vrem sa ne-o traim din plin,despre cum sa facem fata unor situatii de viata, fie ca e vorba de o frustrare, o afectiune, stres, intrebari fara raspuns, despre cum sa ne dezvoltam si sa ne descoperim eul, despre ce descoperiri noi s-au mai facut si felul in care acestea ne ajuta sa fim NOI, autentici, originali si nu numai.

PARINTI LA APROAPE 50 DE ANI, CU AJUTORUL CIUPERCII ZEILOR, OYAMA AGARICUS


Un cuplu japonez a trait, de curind, o adevarata minune ! Cei doi soti, in virsta de 45 si 48 de ani, se pregateau sa devina bunici, dar… au devenit parinti ! La aproape 50 de ani, ei au un baietel perfect sanatos, care a venit pe lume, acum citeva luni.

Norico si Tatsue Yamashita au facut tratament cu Ciuperca Zeilor, Oyama Agaricus. Norico lua suplimentul pentru ameliorarea complicatiilor provocate de instalarea timpurie a menopauzei, iar Tatsue folosea Oyama Agaricus ca adjuvant in tratamentul pentru problemele lui cardiace. Dupa 4 luni de tratament cu Ciuperca Zeilor, lui Norico i-a revenit menstruatia, iar peste alte 2 luni, a constatat, cu uimire, ca este insarcinata !
Pentru a fi siguri ca bebelusul nu va avea probleme (din cauza virstei mai inaintate a parintilor), Norico a facut analize si teste genetice, iar acum citeva luni, ea a adus pe lume un baietel perfect sanatos !
In clinicile medicale din Japonia, acolo unde Oyama Agaricus este folosit ca adjuvant, in cele mai multe tratamente clasice, studiile au aratat clar ca suplimentul ajuta sistemul endocrin sa functioneze perfect. Ciuperca Zeilor reechilibreaza tiroida si vindeca probleme hormonale de nerezolvat, cu ajutorul terapiilor alopate. Ajuta la o mai buna fertilitate a femeilor si mareste potenta barbatilor. Reechilibreaza intregul organism, inclusiv starea psihica, ceea ce ajuta la rezolvarea multor probleme de sanatate. Ciuperca Zeilor, Oyama Agaricus, poate fi cumparata de la: www.terapianaturii.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu